T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Prof. Dr. Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Pansiyon İmkanlarımız

Okulumuzda 100 erkek öğrenci 100 kız öğrenci kapasiteli birer adet yurt bulunmaktadır.  Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği olcak şekilde her öğün yemek verilmektedir. Odalar 4 kişiliktir. Her odada banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Isınması doğalgaz ile yapılmaktadır. Çamaşırlar ortak çamaşırhanede yıkanmaktadır.

 

Pansiyona Kayıt İçin Gerekli Evraklar

1- Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı olmadığına dair, (bu ifade mutlaka raporda olacak) Sağlık Kurumlarından alınacak Sağlık Raporu

2- Aile nüfus kayıt belgesi

3- Nüfus cüzdan fotokopisi, (öğrencinin ve velinin)

4- İkametgah Belgesi

 5- 2 adet fotoğraf (arkalarına isimleri yazılacak)

 6 -Ailenin yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın 2017 Malî Yılı için tespit edilen 10760 TL ' yi geçmemesi gerekir. Bunun tespitinde ailenin bir önceki yılda elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır. Maddi imkânlardan yoksun olduğunu belirten (EK–1) öğrenci ailesinin maddi durumunu gösterir beyannamede öngörülen ve bu beyana esas olan gelirin; velinin eşi çalışıyorsa eşiyle beraber ailenin bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak bir önceki yıla ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge, aile nüfus kayıt örneği, velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardım beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararının tasdikli örneği de eklenmek suretiyle belgelendirilmesi gerekir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.06.2020 - Güncelleme: 16.06.2020 13:21 - Görüntülenme: 1947
  Beğen | 5  kişi beğendi